Selecteer een pagina

“Van individuele bloei tot organisatorische groei.”

U wilt dat uw medewerkers stappen zetten die passen bij de ontwikkelingen die gaande zijn binnen het bedrijf. Tijdens mijn trajecten ga ik op zoek naar de drijfveren en talenten van uw medewerkers. Ik denk mee met de organisatie en vraag stevig door waar dat nodig is.
Mijn naam is een bewuste keuze, iedereen krijgt bij mij begeleiding op maat. De juiste maat.

Ik bied verschillende trajecten aan voor bedrijven en organisaties.
Waar kan ik uw bedrijf mee helpen?

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject gaan medewerkers aan de slag met het verbeteren en actualiseren van hun stijl van werken. Deze begeleiding wordt voornamelijk ingezet bij bedrijven waarbij medewerkers beroepsmatig met mensen werken. Supervisie is een geschikte methode om de professionaliteit van uw medewerkers te verhogen.

Benieuwd of dit traject iets voor uw bedrijf is?

LOOPBAAN BEGELEIDING

Weet u niet zeker of de medewerkers wel op de juiste plek binnen het bedrijf zitten? Bij loopbaan begeleiding ga ik op zoek naar de talenten en drijfveren van uw medewerkers en krijgen ze inzicht in hun eigen kennen en kunnen. Het uitgangspunt hierbij is dat medewerkers het werk gaan doen wat bij hen past en waar ze plezier in hebben.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Gaat een van de medewerkers door een burn-out of hebben meerdere medewerkers last van stress? Laat mij de medewerkers helpen (weer) plezier in hun werk te vinden. Ik stel scherpe vragen, zodat de medewerkers nieuwe inzichten vergaren en weer de gewenste bijdrage binnen uw bedrijf kunnen leveren.

Benieuwd hoe ik uw bedrijf kan helpen?

GRATIS ONTWIKKELADVIES volgens NL Leert

Vraagt u zich af of uw medewerkers wel toekomstbestendig zijn? Om het beste uit uw medewerkers te halen kunnen zij per 1 augustus 2020 met subsidie van NL Leert een ontwikkeladvies krijgen. Medewerkers krijgen hierdoor meer inzicht in hun kwaliteiten, vaardigheden, arbeidsmarktpositie, doorstroom of uitstroom mogelijkheden. Maar ook als ze een carière-switch willen maken of zich willen  oriënteren op de toekomst dan kunnen ze veel baat hebben bij ontwikkeladvies of een loopbaanonderzoek. Zo blijft iedereen pro-actief en up to date.

Benieuwd of dit traject geschikt is voor uw bedrijf of medewerkers?

COACHING

Tijdens een coachingstraject wordt er gewerkt aan de prestaties van uw medewerkers tijdens het uitvoeren van hun beroep of functie. Het accent kan hierbij worden gelegd op persoonlijke of vakmatige doelen, of een combinatie van beide.

Bent u benieuwd wat ik voor uw medewerkers kan betekenen?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Ga dan vrijblijvend een gesprek met me aan om te kijken of ik uw medewerkers kan helpen met het zetten van de juiste stappen. Klik hier om contact met me op te nemen.

Ervaringen van anderen

“Carin gaf mij de kalmte om die dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen en de moed om die dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid zodat ik het verschil tussen beide zie.

Coachee

“Een plek waar ik heb leren loslaten en waar ik eerlijk naar mezelf durfde te zijn.Ik kan mijn kwaliteiten nu beter inzetten en mijn valkuilen beter vermijden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk  met minder stress en meer plezier uitvoer. Daarnaast heb ik nu een duidelijk toekomstperspectief waar ik hard mee aan de slag ga.”

Supervisant

“Accepteren, analyseren en loslaten… Tja, hoe moeilijk kan dat zijn?
Voor mij, héél moeilijk…
Carin, hartelijk bedankt voor het helpen analyseren van mijn reflectieverslagen.
Dit heeft mij geholpen te relativeren, los te laten, maar óók om stappen te zetten.
“Als je niets verandert, verandert er niets”
Bedankt voor het inzicht.”

Coachee burn-out

Ik wil even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ook heb Ik nu een full time baan. Hoe moeilijk de keuze drie jaar geleden ook was, ik ben nu toch erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb. En het belangrijkste van alles plezier heb in mijn werk.’
Bedankt voor alles.”
Jongere die het studiekeuze traject volgde

“Carin stelt je op je gemak en luistert goed naar wat je zegt maar ook wat je niet zegt, ze vraagt door en dwingt je zo na te denken over de vragen die zij stelt. Carin heeft oprechte belangstelling voor je en je kunt altijd terug komen met vragen, ook als de begeleiding is afgelopen.”
Coachee loopbaan onderzoek

“Met Carin ben ik een traject aangegaan omdat ik was vastgelopen in mijn oude functie. Haar begaanheid, openheid en haar goed gevoel voor humor gaven mij een ontwapenend gevoel om dicht bij mezelf te blijven. Met haar jarenlange ervaring, kennis en haar mooie persoonlijkheid als echt ‘mensen mens’ weet ze je kwaliteiten aan te raken die je op dat moment weer nieuwe mogelijkheden geven. Door dit traject ben ik mijn leven nu weer op aan het pakken, en voor mij heel leerzaam, in mijn eigen tempo.”
Coachee

“Cox begeleiding op maat heeft me uitstekend geholpen bij mijn loopbaanonderzoek. Carin is zeer proffesioneel en gedreven waardoor je één op één zeer goede gesprekken kan voeren. Je wordt zeer vriendelijk onthaald en je voelt je al snel op je gemak.
Door de leuke aanpak van Carin om met speltype te werken ga je er met plezier heen en krijg je na iedere afspraak ook echt inzicht in, wie ben ik nu en wat wil ik nu ? Door de gastvrijheid, de goede sfeer, de leuke, professionele aanpak is dit een mix geweest voor mij die heel goed heeft gewerkt ! Cox begeleiding op maat beveel ik een ieder aan die worstelt met zichzelf !”

Loopbaan coachee

“Lieve Carin,
Heel erg bedankt voor de intense uren samen worstelen, peinzen, onderzoeken, kiezen, loslaten en vastpakken.

Ik heb een grote stap kunnen zetten, zodat ik met meer plezier mijn mooie vak kan uitoefenen. Heel erg bedankt!”

Supervisant

“Vanaf het allereerste moment heb ik een zeer goede klik met Carin gehad. Samen zijn we naar mijn ideale baan op zoek gegaan, en hebben deze ook gevonden.
Hierdoor heb ik mijn werkplezier weer hervonden. Carin, bedankt voor je betrokkenheid en je warme persoonlijkheid!”

Coachee loopbaan