Selecteer een pagina

“Van individuele bloei tot organisatorische groei.”

Waar kan Cox Begeleiding Op Maat u mee van dienst zijn?

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject gaan medewerkers aan de slag met het verbeteren en actualiseren van hun stijl van werken. Deze begeleiding wordt voornamelijk ingezet bij bedrijven en organisaties waarbij medewerkers beroepsmatig met mensen werken. Supervisie is een geschikte methode om de professionaliteit van uw medewerkers te verhogen en hun persoonlijk leiderschap te vergroten. Intervisie is bij uitstek een interventie waarbij we het zelfsturend vermogen van een team bevorderen.

Benieuwd of supervisie of intervisie iets is voor uw bedrijf of organisatie?

LOOPBAAN BEGELEIDING

 Bij loopbaan begeleiding geen we op zoek naar de drijfveren van uw medewerkers en krijgen ze inzicht in hun eigen kennen en kunnen. Het uitgangspunt hierbij is dat medewerkers  handvatten krijgen om hun loopbaan duurzaam te sturen.

Benieuwd  wat loopbaanbegeleiding voor uw  medewerkers en organisatie kan betekenen? 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Gaat een van uw medewerkers door een burn-out of hebben meerdere medewerkers last van stress? Laat uw medewerkers weer plezier in hun werk vinden door het verwerven van nieuwe inzichten en handelingswijzen. Of laat mij eens meekijken in uw organisatie of bedrijf zodat we de oorzaken kunnen aanpakken. 

Benieuwd hoe ik u meer inzicht kan geven?

COACHING

Tijdens een coachingstraject kan het accent worden gelegd op persoonlijke of vakmatige zelfkennis om het zelfsturend vermogen te vergroten. Medewerkers krijgen  meer regie en maken bewuster keuzes bij lastige situaties in het werk. Ze ontwikkelen gewenste vaardigheden en kunnen  deze in de praktijk bewust en sterk inzetten. Ze ontwikkelen daardoor meer plezier, zelfvertrouwen en succes in werk.

Is coaching iets voor uw medewerkers, bedrijf of organisatie?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Ga dan vrijblijvend een gesprek met me aan om te kijken of ik uw medewerkers kan helpen met het zetten van de juiste stappen. Klik hier om contact met me op te nemen.

Ervaringen van anderen

“Carin gaf mij de kalmte om die dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen, de moed om die dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid zodat ik het verschil tussen beide zie.

Coachee

“Een plek waar ik heb leren loslaten en waar ik eerlijk naar mezelf durfde te zijn. Ik kan mijn kwaliteiten nu beter inzetten en mijn valkuilen beter vermijden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk  met minder stress en meer plezier uitvoer. Daarnaast heb ik nu een duidelijk toekomstperspectief waar ik hard mee aan de slag ga.”

Supervisant

“Accepteren, analyseren en loslaten… Tja, hoe moeilijk kan dat zijn?
Voor mij, héél moeilijk…
Carin, hartelijk bedankt voor het helpen analyseren van mijn reflectieverslagen.
Dit heeft mij geholpen te relativeren, los te laten, maar óók om stappen te zetten.
“Als je niets verandert, verandert er niets”
Bedankt voor het inzicht.”

Coachee burn-out

Ik wil even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ook heb Ik nu een full time baan. Hoe moeilijk de keuze drie jaar geleden ook was, ik ben nu toch erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb. En het belangrijkste van alles plezier heb in mijn werk.’
Bedankt voor alles.”
Jongere die het studiekeuze traject volgde

“Carin stelt je op je gemak en luistert goed naar wat je zegt maar ook wat je niet zegt, ze vraagt door en dwingt je zo na te denken over de vragen die zij stelt. Carin heeft oprechte belangstelling voor je en je kunt altijd terug komen met vragen, ook als de begeleiding is afgelopen.”
Coachee loopbaan onderzoek

“Met Carin ben ik een traject aangegaan omdat ik was vastgelopen in mijn oude functie. Haar begaanheid, openheid en haar goed gevoel voor humor gaven mij een ontwapenend gevoel om dicht bij mezelf te blijven. Met haar jarenlange ervaring, kennis en haar mooie persoonlijkheid als echt ‘mensen mens’ weet ze je kwaliteiten aan te raken die je op dat moment weer nieuwe mogelijkheden geven. Door dit traject ben ik mijn leven nu weer op aan het pakken, en voor mij heel leerzaam, in mijn eigen tempo.”
Coachee

“Cox begeleiding op maat heeft me uitstekend geholpen bij mijn loopbaanonderzoek. Carin is zeer proffesioneel en gedreven waardoor je één op één zeer goede gesprekken kan voeren. Je wordt zeer vriendelijk onthaald en je voelt je al snel op je gemak.
Door de leuke aanpak van Carin om met speltype te werken ga je er met plezier heen en krijg je na iedere afspraak ook echt inzicht in, wie ben ik nu en wat wil ik nu ? Door de gastvrijheid, de goede sfeer, de leuke, professionele aanpak is dit een mix geweest voor mij die heel goed heeft gewerkt ! Cox begeleiding op maat beveel ik een ieder aan die worstelt met zichzelf !”

Loopbaan coachee

“Lieve Carin,
Heel erg bedankt voor de intense uren samen worstelen, peinzen, onderzoeken, kiezen, loslaten en vastpakken.

Ik heb een grote stap kunnen zetten, zodat ik met meer plezier mijn mooie vak kan uitoefenen. Heel erg bedankt!”

Supervisant

“Vanaf het allereerste moment heb ik een zeer goede klik met Carin gehad. Samen zijn we naar mijn ideale baan op zoek gegaan, en hebben deze ook gevonden.
Hierdoor heb ik mijn werkplezier weer hervonden. Carin, bedankt voor je betrokkenheid en je warme persoonlijkheid!”

Coachee loopbaan