Selecteer een pagina

Even voorstellen…

Het kiezen van een passende coach kan lastig zijn. Om een goede keuze te maken, kan ik me voorstellen dat je graag wat meer over mij wilt weten. Eigenlijk vond ik het helemaal niet nodig om een ‘Over mij’ pagina te schrijven, ik wil namelijk dat het om jou draait! Dus, wie ben jij?

Deze vraag staat centraal wanneer ik aan het werk ga. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is en een ander traject nodig heeft. Met mijn betrokkenheid, openheid, humor, kennis en ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling vinden wij samen het juiste traject.

Ik gebruik mijn vindingrijkheid graag om jou aan het denken te zetten. Ieder mens is een verrassing, ik weet van tevoren nooit waar we uitkomen. Met veel aandacht gaan we op onderzoek uit, zo kom jij tot verfrissende inzichten en nieuwe perspectieven.

Daarnaast werk ik ook met veel plezier voor bedrijven en organisaties. Ik help de medewerkers graag door scherpe vragen te stellen die leiden tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Benieuwd wat ik voor jou of voor jouw medewerkers kan betekenen?

Wil je meer weten over mij? Dan lijkt het me leuk om eens in gesprek te gaan samen.

Groeten, Carin