Selecteer een pagina

“Je wensen zijn een voorgevoel van wat je in staat bent werkelijk te realiseren.”

Heb je vragen bij je werk of loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling of je studie? 

Het uitgangspunt bij alle werkzaamheden van Cox begeleiding op maat is jouw vraag en jouw behoefte.

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject verbeter en actualiseer je je stijl van werken. Supervisie is een geschikte methode om je professionaliteit te ontwikkelen en wordt voornamelijk ingezet bij mensen die beroepsmatig met mensen werken. Benieuwd of dit traject iets voor jou is?

LOOPBAAN BEGELEIDING

Bij dit traject word je geholpen bij het maken van keuzes in jouw loopbaan. Door inzicht te krijgen in jouw eigen kennen en kunnen, help ik je met (moeilijke) keuzes maken. Het uitgangspunt is altijd dat je werk vindt, doet of gaat doen wat bij jou past en waar jij plezier in hebt. 

COACHING

Tijdens een coachingstraject werken we aan je prestaties tijdens het uitvoeren van je beroep of functie. Het accent kan hierbij liggen op persoonlijke of vakmatige doelen, of een combinatie hiervan. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

STUDIEKEUZE BEGELEIDING

Moet jij een studiekeuze maken, maar weet je niet hoe je dat moet doen, wat bij je past of wat je wilt? Ik help je met je gedachten op een rijtje krijgen en begeleid je bij het maken van de keuze die nu niet makkelijk of zelfs onmogelijk lijkt. 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Ga je door een burn-out of heb je veel stress? Wil je het plezier in je werk weer (terug) vinden? Ik begeleid je met zorg en aandacht zodat jij nieuwe inzichten vergaart. Deze inzichten helpen je verder, waardoor jij je leven weer op kan pakken op een manier die beter bij je past.

Niet gevonden waar je naar zoekt? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik je kan helpen. Neem gerust contact met me op.

Het loopbaantraject beginnen was een stap die ik aarzelend hebt gezet, was dat nou echt nodig voor mij? Het werd een reis waarvan ik niet wist waar die naar toe zou gaan. Met Carin als een hele deskundige en ook nog leuke reisleider die zorgde voor een vertrouwen waarin van alles onderzocht en bespreekbaar was zonder oordeel, kwam ik op het eindpunt aan. Dat bleek zo logisch en goed voor mij dat het eigenlijk bizar is dat ik dat bij vertrek niet wist.

Systeemtherapeut/Congresorganisator/Coach counselor trainer/Directeur opleidingsinstituut

"Accepteren, analyseren en loslaten… Tja, hoe moeilijk kan dat zijn?
Voor mij, héél moeilijk…
Carin, hartelijk bedankt voor het helpen analyseren van mijn reflectieverslagen.
Dit heeft mij geholpen te relativeren, los te laten, maar óók om stappen te zetten.
“Als je niets verandert, verandert er niets”
Bedankt voor het inzicht."

Scrummaster

Ik wil even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ook heb Ik nu een full time baan. Hoe moeilijk de keuze drie jaar geleden ook was, ik ben nu toch erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb. En het belangrijkste van alles plezier heb in mijn werk.’
Bedankt voor alles."
Jongere die het studiekeuze traject volgde

“Je eigen karaktereigenschappen  komen zo naar voren en op een manier dat ik er zelf ook wat mee kan. Af en toe confronterend maar vooral leuk en leerzaam. Hier krijg ik energie van."

Teamleider onderwijs

"Dankzij Carin ben ik in gaan zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan ik in eerste instantie dacht. Ze stelde me erg op mijn gemak, waardoor ik zelf ook bij die mogelijkheden uit kwam. Door het luisterende oor en de kennis en vaardigheden kreeg ik net het extra zetje in mijn rug wat ik nodig had. Heel erg bedankt Carin!"

Sportleraar

"Met Carin ben ik een traject aangegaan omdat ik was vastgelopen in mijn oude functie. Haar begaanheid, openheid en haar goed gevoel voor humor gaven mij een ontwapenend gevoel om dicht bij mezelf te blijven. Met haar jarenlange ervaring, kennis en haar mooie persoonlijkheid als echt ‘mensen mens’ weet ze je kwaliteiten aan te raken die je op dat moment weer nieuwe mogelijkheden geven. Door dit traject ben ik mijn leven nu weer op aan het pakken, en voor mij heel leerzaam, in mijn eigen tempo."
In between jobs

"Carin stelt je op je gemak en luistert goed naar wat je zegt maar ook wat je niet zegt, ze vraagt door en dwingt je zo na te denken over de vragen die zij stelt. Carin heeft oprechte belangstelling voor je en je kunt altijd terug komen met vragen, ook als de begeleiding is afgelopen."
Manager zorg

"Carin,
Heel erg bedankt voor de intense uren samen worstelen, peinzen, onderzoeken, kiezen, loslaten en vastpakken.

Ik heb een grote stap kunnen zetten, zodat ik met meer plezier mijn mooie vak kan uitoefenen. Heel erg bedankt!"

Psycholoog

"Cox begeleiding op maat heeft me uitstekend geholpen bij mijn loopbaanonderzoek. Carin is zeer proffesioneel en gedreven waardoor je één op één zeer goede gesprekken kan voeren. Je wordt zeer vriendelijk onthaald en je voelt je al snel op je gemak.
Door de leuke aanpak van Carin om met speltype te werken ga je er met plezier heen en krijg je na iedere afspraak ook echt inzicht in, wie ben ik nu en wat wil ik nu ? Door de gastvrijheid, de goede sfeer, de leuke, professionele aanpak is dit een mix geweest voor mij die heel goed heeft gewerkt ! Cox begeleiding op maat beveel ik een ieder aan die worstelt met zichzelf !"

Psycholoog

"Vanaf het allereerste moment heb ik een zeer goede klik met Carin gehad. Samen zijn we naar mijn ideale baan op zoek gegaan, en hebben deze ook gevonden.
Hierdoor heb ik mijn werkplezier weer hervonden. Carin, bedankt voor je betrokkenheid en je warme persoonlijkheid!"

Docent.