Selecteer een pagina

“Je wensen zijn een voorgevoel van wat je in staat bent werkelijk te realiseren.”

Heb je vragen bij je werk of loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling of je studie? 

Het uitgangspunt bij alle werkzaamheden van Cox begeleiding op maat is jouw vraag en jouw behoefte.

Hieronder de mogelijkheden 

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject verbeter en actualiseer je je stijl van werken. Supervisie is een geschikte methode om je professionaliteit te ontwikkelen en wordt voornamelijk ingezet bij mensen die beroepsmatig met mensen werken. Benieuwd of dit traject iets voor jou is?

LOOPBAAN BEGELEIDING

Bij dit traject word je geholpen bij het maken van keuzes in jouw loopbaan. Door inzicht te krijgen in jouw eigen kennen en kunnen, help ik je met (moeilijke) keuzes maken. Het uitgangspunt is altijd dat je werk vindt, doet of gaat doen wat bij jou past en waar jij plezier in hebt. 

COACHING

Tijdens een coachingstraject werken we aan je prestaties tijdens het uitvoeren van je beroep of functie. Het accent kan hierbij liggen op persoonlijke of vakmatige doelen, of een combinatie hiervan. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

STUDIEKEUZE BEGELEIDING

Moet jij een studiekeuze maken, maar weet je niet hoe je dat moet doen, wat bij je past of wat je wilt? Ik help je met je gedachten op een rijtje krijgen en begeleid je bij het maken van de keuze die nu niet makkelijk of zelfs onmogelijk lijkt. 

GRATIS ONTWIKKELADVIES 

Vraag jij je of je werk of loopbaan wel toekomstbestendig is? Of ben je je baan door, bijvoorbeeld Covid 19 verloren?  Wil je meer inzicht in je kwaliteiten en vaardigheden, je arbeidsmarktpositie, sollicitatievaardigheden, doorstroom-of uitstroom mogelijkheden. Wil je een carière-switch maken of jezelf oriënteren op je toekomst? Dan kun je veel baat hebben bij ontwikkeladvies of een loopbaanonderzoek. De overheid stelt, binnen het project NL leert, budget beschikbaar om je te laten begeleiden bij deze keuzes. 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Ga je door een burn-out of heb je veel stress? Wil je het plezier in je werk weer (terug) vinden? Ik begeleid je met zorg en aandacht zodat jij nieuwe inzichten vergaart. Deze inzichten helpen je verder, waardoor jij je leven weer op kan pakken op een manier die beter bij je past.

Niet gevonden waar je naar zoekt? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik je kan helpen. Neem gerust contact met me op.

Ervaringen van anderen

“Carin gaf mij de kalmte om die dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen en de moed om die dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid zodat ik het verschil tussen beide zie.

Coachee

“Een plek waar ik heb leren loslaten en waar ik eerlijk naar mezelf durfde te zijn.Ik kan mijn kwaliteiten nu beter inzetten en mijn valkuilen beter vermijden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk  met minder stress en meer plezier uitvoer. Daarnaast heb ik nu een duidelijk toekomstperspectief waar ik hard mee aan de slag ga.”

Supervisant

"Accepteren, analyseren en loslaten… Tja, hoe moeilijk kan dat zijn?
Voor mij, héél moeilijk…
Carin, hartelijk bedankt voor het helpen analyseren van mijn reflectieverslagen.
Dit heeft mij geholpen te relativeren, los te laten, maar óók om stappen te zetten.
“Als je niets verandert, verandert er niets”
Bedankt voor het inzicht."

Coachee burn-out

Ik wil even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ook heb Ik nu een full time baan. Hoe moeilijk de keuze drie jaar geleden ook was, ik ben nu toch erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb. En het belangrijkste van alles plezier heb in mijn werk.’
Bedankt voor alles."
Jongere die het studiekeuze traject volgde

“Je eigen karaktereigenschappen  komen zo naar voren en op een manier dat ik er zelf ook wat mee kan. Af en toe confronterend maar vooral leuk en leerzaam. Hier krijg ik energie van."

Coachee

"Met Carin ben ik een traject aangegaan omdat ik was vastgelopen in mijn oude functie. Haar begaanheid, openheid en haar goed gevoel voor humor gaven mij een ontwapenend gevoel om dicht bij mezelf te blijven. Met haar jarenlange ervaring, kennis en haar mooie persoonlijkheid als echt ‘mensen mens’ weet ze je kwaliteiten aan te raken die je op dat moment weer nieuwe mogelijkheden geven. Door dit traject ben ik mijn leven nu weer op aan het pakken, en voor mij heel leerzaam, in mijn eigen tempo."
Coachee

"Carin stelt je op je gemak en luistert goed naar wat je zegt maar ook wat je niet zegt, ze vraagt door en dwingt je zo na te denken over de vragen die zij stelt. Carin heeft oprechte belangstelling voor je en je kunt altijd terug komen met vragen, ook als de begeleiding is afgelopen."
Coachee loopbaan onderzoek

"Lieve Carin,
Heel erg bedankt voor de intense uren samen worstelen, peinzen, onderzoeken, kiezen, loslaten en vastpakken.

Ik heb een grote stap kunnen zetten, zodat ik met meer plezier mijn mooie vak kan uitoefenen. Heel erg bedankt!"

Supervisant

"Cox begeleiding op maat heeft me uitstekend geholpen bij mijn loopbaanonderzoek. Carin is zeer proffesioneel en gedreven waardoor je één op één zeer goede gesprekken kan voeren. Je wordt zeer vriendelijk onthaald en je voelt je al snel op je gemak.
Door de leuke aanpak van Carin om met speltype te werken ga je er met plezier heen en krijg je na iedere afspraak ook echt inzicht in, wie ben ik nu en wat wil ik nu ? Door de gastvrijheid, de goede sfeer, de leuke, professionele aanpak is dit een mix geweest voor mij die heel goed heeft gewerkt ! Cox begeleiding op maat beveel ik een ieder aan die worstelt met zichzelf !"

Loopbaan coachee

"Vanaf het allereerste moment heb ik een zeer goede klik met Carin gehad. Samen zijn we naar mijn ideale baan op zoek gegaan, en hebben deze ook gevonden.
Hierdoor heb ik mijn werkplezier weer hervonden. Carin, bedankt voor je betrokkenheid en je warme persoonlijkheid!"

Coachee loopbaan