Selecteer een pagina

Laat gaan wat was. Accepteer wat is. Omarm wat komt.

Omdat het belangrijk is dat jij nog lang plezier hebt in jouw baan of beroep, kan jij als werkende vijfenveertigplusser het traject ‘ontwikkeladvies 45plus’ aanvragen. Het doel van het ontwikkeladvies is jou stimuleren om je loopbaan in eigen hand te nemen. Het advies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, de competenties die hierbij horen en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Je gaat actief nadenken over hoe jij werkend je pensioen leeftijd kan bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kan voorkomen. We werken samen aan een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin staat beschreven wat jij voor acties kan ondernemen om met plezier te kunnen werken tot aan je pensioen.

Subsidie aanvragen voor het ontwikkeladvies 45plus

De overheid heeft een aantal beroepsgroepen geselecteerd die een subsidiebedrag van €600,- kunnen aanvragen voor het ontwikkeladvies 45plus. Benieuwd of jouw beroep hieronder valt en jij recht hebt op de subsidie? Je vindt alle criteria hier.

Gratis kennismakingsgesprek

Om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen én om te kijken of het klikt tussen ons, start elk traject met een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek.