Selecteer een pagina

Wijsheid is weten, erkennen, aanvaarden en veranderen.

Het is belangrijk dat medewerkers nog lang plezier hebben in hun baan of beroep. Om dit te bewerkstelligen is er het traject ‘ontwikkeladvies 45 plusser’. Werkende vijfenveertig plussers kunnen dit ontwikkeladvies aanvragen. Het doel van het ontwikkeladvies is dat zij gestimuleerd worden om hun loopbaan in eigen hand te nemen. Het advies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties die hierbij horen en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Medewerkers gaan actief nadenken over hoe zij werkend hun pensioen leeftijd kunnen bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunnen voorkomen. We werken samen aan een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin staat staat beschreven wat voor acties medewerkers gaan ondernemen om met plezier te kunnen werken tot aan hun pensioen.

Subsidie aanvragen voor het ontwikkeladvies

De overheid heeft een aantal beroepsgroepen geselecteerd, waarbij elke medewerker een subsidiebedrag van €600,- kan aanvragen voor het ontwikkeladvies. Benieuwd of uw bedrijf hieronder valt en of uw medewerkers recht hebben op de subsidie? U vindt alle criteria hier.

Gratis kennismakingsgesprek 

Om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen én om te kijken of het klikt tussen ons, start elk traject met een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek.