Selecteer een pagina

Soms voel je ineens dat het tijd is om wat anders te gaan doen.

Bij loopbaanbegeleiding help ik je bij het maken van keuzes over jouw loopbaan. Door je te stimuleren, testen, informatie aan te dragen en je uiteraard te steunen, zet ik je aan tot actie. Zodat jij gemotiveerd wordt tot het nemen van de juiste, weloverwogen, beslissing. Loopbaanbegeleiding kan onder andere ingezet worden bij:

  • Het vinden van ander, passend werk.
  • Het hervinden van motivatie, energie en drijfveren.
  • De zoektocht naar kwaliteiten, vaardigheden en competenties.
  • Heroriëntatie op werk

Hoe gaan we te werk?

Het doel van loopbaanbegeleiding is het verkrijgen van inzicht in het eigen kennen en kunnen en handelingsvaardigheid. Het uitgangspunt is altijd dat je werk vindt, doet of gaat doen wat bij jou past en waar jij plezier in hebt. Samen formuleren we vooraf verschillende vragen. Afhankelijk van deze vragen bekijken we wat de beste route is om te komen tot inzicht en/of antwoorden.

Ik ben als loopbaanadviseur ingeschreven en aangesloten bij de NOLOC en voldoe aan de opleidingeisen en kwaliteitscriteria die de NOLOC hanteert.

Gratis kennismakingsgesprek

Om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen én om te kijken of het klikt, start elk traject met een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek.