Selecteer een pagina

Af en toe heb je als mens moed nodig om een stap te zetten. Om iets moois te bereiken.

Bij loopbaanbegeleiding voor medewerkers help ik uw medewerkers bij het maken van keuzes over hun loopbaan. Door ze te stimuleren, testen, informatie aan te dragen en ze uiteraard te steunen, zet ik ze aan tot actie. Zodat zij gemotiveerd worden tot het nemen van de juiste, weloverwogen, beslissing. Loopbaanbegeleiding wordt onder andere ingezet bij:

  • Het vinden van ander, passend werk.
  • Het hervinden van motivatie, energie en drijfveren.
  • De zoektocht naar kwaliteiten, vaardigheden en competenties.
  • Heroriëntatie op werk

Hoe gaan we te werk?

Het doel van dit traject is het verkrijgen van inzicht in het eigen kennen en kunnen en handelingsvaardigheid van uw medewerkers. Het uitgangspunt is altijd dat zij werk vinden, doen of gaan doen wat bij hen past en waar zij plezier in hebben. Samen formuleren we vooraf verschillende vragen. Afhankelijk hiervan bekijken de medewerker en ik wat de beste route is om te komen tot inzicht en/of antwoorden.

Ik ben als loopbaanadviseur ingeschreven en aangesloten bij de NOLOC en voldoe aan de opleidingseisen en kwaliteitscriteria die de NOLOC hanteert.

Gratis kennismakingsgesprek

Om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen én om te kijken of het klikt, start elk traject met een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek.