Zakelijk

U wilt dat uw medewerkers stappen zetten die passen bij de ontwikkelingen die gaande zijn binnen het bedrijf. Tijdens mijn trajecten ga ik opzoek naar de drijfveren en talenten van uw medewerkers. Ik denk mee met de organisatie en vraag stevig door waar dat nodig is.
Mijn naam is een bewuste keuze, iedereen krijgt bij mij begeleiding op maat. De juiste maat.

Ik bied verschillende trajecten aan voor bedrijven en organisaties.
Waar kan ik uw bedrijf mee helpen?

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject gaan medewerkers aan de slag met het verbeteren en actualiseren van hun stijl van werken. Deze begeleiding wordt voornamelijk ingezet bij bedrijven waarbij medewerkers beroepsmatig met mensen werken. Supervisie is een geschikte methode om de professionaliteit van uw medewerkers te verhogen. Benieuwd of dit traject iets voor uw bedrijf is?

LOOPBAAN BEGELEIDING

Weet u niet zeker of de medewerkers wel op de juiste plek binnen het bedrijf zitten? Bij loopbaan begeleiding ga ik op zoek naar de talenten en drijfveren van je medewerkers en krijgen ze inzicht in hun eigen kennen en kunnen. Het uitgangspunt hierbij is dat medewerkers het werk gaan doen wat bij hen past en waar ze plezier in hebben. Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Gaat een van de medewerkers door een burn-out of hebben meerdere medewerkers last van stress? Laat mij de medewerkers helpen (weer) plezier in hun werk te vinden. Ik stel scherpe vragen, zodat de medewerkers nieuwe inzichten vergaren en weer de gewenste bijdrage binnen uw bedrijf kunnen leveren. Benieuwd hoe ik uw bedrijf kan helpen?

ONTWIKKELADVIES 45-PLUSSER

Zijn uw medewerkers 45-plus en vraagt u zich af of de medewerkers wel toekomstbestendig zijn? Om uitval door ziekte te voorkomen kunt u medewerkers ontwikkeladvies geven. De overheid stelt, binnen bepaalde beroepen, budget beschikbaar om medewerkers te laten begeleiden bij deze keuzes. Benieuwd of dit traject geschikt is voor uw bedrijf?

COACHING

Tijdens een coachingstraject wordt er gewerkt aan de prestaties van uw medewerkers tijdens het uitvoeren van hun beroep of functie. Het accent kan hierbij worden gelegd op persoonlijke of vakmatige doelen, of een combinatie van beide. Bent u benieuwd wat ik voor uw medewerkers kan betekenen?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Ga dan vrijblijvend een gesprek met me aan om te kijken of ik uw medewerkers kan helpen met het zetten van de juiste stappen. Klik hier om contact met me op te nemen.