Persoonlijk

Loop je vast in je werk, persoonlijke ontwikkeling of in (de keuze van) je studie? Laat mij je helpen door middel van persoonlijke begeleiding.

Het uitgangspunt bij alle werkzaamheden van Cox begeleiding op maat is jouw behoefte. Ik denk dat ieder mens, bedrijf of organisatie uniek is. Daarom bied ik iedereen ook een traject, specifiek afgestemd op de vraag, probleem of situatie. Ik denk met je mee en vraag door waar dat nodig is, zodat jij verder kan. Begeleiding op maat, de juiste maat.

Hier help ik je graag mee:

SUPERVISIE & INTERVISIE

Bij dit leertraject verbeter en actualiseer je je stijl van werken. Supervisie is een geschikte methode om je professionaliteit te ontwikkelen en wordt voornamelijk ingezet bij mensen die beroepsmatig met mensen werken. Benieuwd of dit traject iets voor jou is?

LOOPBAAN BEGELEIDING

Bij dit traject word je geholpen bij het maken van keuzes in jouw loopbaan. Door inzicht te krijgen in jouw eigen kennen en kunnen, help ik je met (moeilijke) keuzes maken. Het uitgangspunt is altijd dat je werk vindt, doet of gaat doen wat bij jou past en waar jij plezier in hebt. 

COACHING

Tijdens een coachingstraject werken we aan je prestaties tijdens het uitvoeren van je beroep of functie. Het accent kan hierbij liggen op persoonlijke of vakmatige doelen, of een combinatie hiervan. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

STUDIEKEUZE BEGELEIDING

Moet jij een studiekeuze maken, maar weet je niet hoe je dat moet doen, wat bij je past of wat je wilt? Ik help je met je gedachten op een rijtje te krijgen en begeleid je bij het maken van deze keuze die nu niet makkelijk of zelfs onmogelijk lijkt. 

ONTWIKKELADVIES 45-PLUSSER

Ben jij 45-plus en vraag jij je af of het werk wat je zo lang gedaan hebt wel toekomstbestendig is? Wil je een andere richting op in je baan of twijfel je of je baan nog wel bij je past? De overheid stelt, binnen bepaalde beroepen, budget beschikbaar om je te laten begeleiden bij deze keuzes. 

BEGELEIDING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Ga je door een burn-out of heb je veel stress? Laat mij je helpen weer plezier in je werk te vinden. Ik stel je scherpe vragen, zodat jij nieuwe inzichten vergaart. Deze inzichten helpen je verder, waardoor jij je leven weer op kan pakken op een manier die beter bij jou past.

Niet gevonden waar je naar zoekt? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik je kan helpen. Neem gerust contact met me op.

Ervaringen van anderen

“Carin gaf mij de kalmte om die dingen te aanvaarden die ik niet kan veranderen en de moed om die dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid zodat ik het verschil tussen beide zie.

Coachee

“ Een plek waar ik heb leren loslaten en waar ik eerlijk naar mezelf durfde te zijn.Ik kan mijn kwaliteiten nu beter inzetten en mijn valkuilen beter vermijden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk  met minder stress en meer plezier uitvoer. Daarnaast heb ik nu een duidelijk toekomstperspectief waar ik hard mee aan de slag ga.”
Supervisant

“ Ik wil even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ook heb Ik nu een full time baan. Hoe moeilijk de keuze drie jaar geleden ook was, ik ben nu toch erg blij dat ik voor deze opleiding gekozen heb. En het belangrijkste van alles plezier heb in mijn werk.’
Bedankt voor alles.
Jongere die het studiekeuzetraject volgde